Om oss

Vår trafikskola i Tyresö tar hänsyn till vem du är som person, vilka förutsättningar du har och vilka mål du själv har satt upp för din utbildning. En individanpassad utbildning helt enkelt.

Givetvis börjar utbildningen från den nivå du befinner dig på, för oss är det viktigt att inte öva på moment som du redan behärskar vilket vore slöseri med både tid och pengar.

Det absolut viktigaste för dig som elev är att personkemin med läraren stämmer och att ni får en bra kontakt. Därför är vi väldigt måna om att du som elev får en lärare du trivs och känner dig trygg med, eftersom vi strävar efter att låta dig ha samma lärare genom hela utbildningen.

Vi har både kvinnliga och manliga lärare. Har du några önskemål angående lärare skall du meddela oss det innan du börjar köra. Det är en självklarhet att du på samma sätt framför eventuella önskemål om att byta lärare.

  • Avbokning körlektioner: Lämnas senast kl 13.00 vardagen innan dagen du ska köra
    (måndag – fredag som inte är helgdag)

  • Avbokning kurser: Lämnas 48 tim innan kurstillfället på telefon nr 08-88 08 08 annars debiteras fullt pris.

  • Är du inte nöjd med oss, ta genast kontakt med trafikskolechefen.

  • Kan vi mot förmodan inte lösa en tvist tillämpar vi reklamationspolicyn.

  • Köpta paket, lektioner, kurser och presentkort gäller i 1 år!

test2

Basem Haroun
Trafikskolechef och VD

Vanliga frågor

Det är mycket individuellt. Det handlar bl a om motorik, förkunskap, om du kör hemma också eller bara i körskola, om du kör med manuell- eller automatväxellåda.

Våra utbildningspaket är anpassade för att du ska ha mycket goda förutsättningar att ta ditt körkort. Samtidigt kan vi aldrig garantera att du klarar din uppkörning eftersom det ytterst hänger på att Du uppfyller kraven för ett godkänt körprov.

1år från när du tecknar ditt utbildningspaket

En tydlig trend är att antalet bilar med automatlåda ökar, så det är oftast det enklaste, snabbaste och billigaste sättet att ta körkort. Trenden visar också på fler och fler elbilar. De har alltid automatlåda.

Bra att veta:
Om du tar körkort för manuell växellåda får du köra bilar med manuell växellåda och bilar med automatlåda.
Om du tar körkort för automatlåda får du bara köra bilar med automat.
Vi ser en trend med elbilar och dessa är alltid med automatlådor.

Du hittar all information om priserna på våra kompletta utbildningspaket för personbil och motorcykel under ”utbildningar”.

Har du en fråga?
Tveka inte att kontakta oss!

Tel: 08-88 08 08

FACEBOOK MESSENGER

Ja, du kan finansiera ditt körkort genom vårt samarbete med Resursbank. Där kan du låna räntefritt upp till 24 månader under förutsättning att du har ordnad ekonomi. Ansökan sker direkt hos oss på kontoret. Du har svar på ett par minuter…

Bra att veta:
Det går att ha en medsökande för finansiering om du saknar egen inkomst.

Har du frågor kring våra utbildningar?

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor!

Ring 08-88 08 08